lauantai 14. toukokuuta 2011

Kahlekynnet (Lady Gaga-Judas)



Nämä siskokset ovat olleet aivan pähkinöissään viime viikot uudesta Lady Gagan musiikkivideosta. Kati toteutti aikaisemmin jo yhdet Judas-kynnet, mutta ajattelin itse kokeilla näitä kahlekynsiä.

Väriksi valitsin pohjalle Lumenen tumman violetin ja päälle Seppälästä hankitun shokki lilan. Ketjuna toimii askartelukauppa Vitriinistä hankittu alumiiniketju.



En rei'ittänyt omaa kynttäni vaan avasin aina ketjun lenkkiä sen verran, että sain puristettua sen kiinni kynteeni. Lenkit pysyivät todella hyvin. Oli vaan tosi fiksua laittaa ketju oikeaan käteen. Vasemmalla kädellä kuvaaminen kun ei ollut mitenkään helppoa. :)



Jouduin ottamaan ketjut pois, kun tuli aika kirjoittaa tietokoneella. Ketjut valuivat kokoajan näppisten väliin ja jumittuivat sinne. Nämä tulee kuitenkin varmasti laitettua joku kerta, kun pääsen lähtemään radalle. Ketjujen kiinnitys on vain tehtävä hyvissä ajoin, sillä se vaatii hieman hermoja.



P.S Pahoittelen karmeaa laukkausta kynsissäni. Viimeisistä geelikynsistä on jäljellä vielä sitkeimmät rippeet, eikä Seppälän "laatulakka" ottanut asettuakseen tasaisesti. Mutta näillä mennään :p

1 kommentti:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...